Юношеският национален отбор на България до 17 години пристигна в

...
Юношеският национален отбор на България до 17 години пристигна в
Коментари Харесай

Юношите ни до 17 години пристигнаха в Португалия

Юношеският народен тим на България до 17 години дойде в Порто за присъединяване си в елитния кръг на квалификациите за Евро 2022.

Селекционерът на отбора Йордан Петков поведе група от 20 футболисти, които ще бъдат на негово разположение за трите мача против Финландия, Португалия и Ирландия от мини-квалификационния шампионат, който може да им обезпечи присъединяване на финалите в Израел през май. В делегацията на младите „ лъвчета ” са шефовете на Българския футболен съюз Георги Иванов и Михаил Касабов.
 Обявиха състава на България U17 за дуелите от Елитния кръг на европейските квалификации Обявиха състава на България U17 за дуелите от Елитния кръг на европейските квалификации
Първият дуел на България U17 е против Финландия на 23 март от 13:00 часа. На 26 март от 18:00 ч. нашите се изправят против домакина на квалификационния шампионат Португалия, а 3 дни по-късно от 17:00 ч. е последният дуел против Република Ирландия.

Победителите в осемте групи от Елитния кръг плюс 7-те втори тима с най-хубави индикатори против първия и третия в своята група, ще се класират за европейските финали. България U17 доближи до тази фаза, откакто в първия квалификационен шампионат завоюва по безапелационен метод първото място в компанията на Сърбия, Хърватия и Лихтенщайн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР