Юношата на ЦСКА и бивш футболист на Дунав (Русе) Самир

...
Юношата на ЦСКА и бивш футболист на Дунав (Русе) Самир
Коментари Харесай

Самир Аяс ще продължи кариерата си в Индонезия

Юношата на ЦСКА и някогашен футболист на Дунав (Русе) Самир Аяс ще продължи кариерата си в шампионата на Индонезия, а не в Ливан, каквито бяха упованията.

Сайтът www.indosport.com оповестява, че Аяс е постигнал кардинална сделка с новака в индонезийската Лига 1 Персираджа. Аяс ще бъде регистриран като състезател от Азия, каквито са разпоредбите в индонезийския шампионат.

"Преговорите са съвсем завършени. В най-скоро време ще отида там, с цел да се причисля към Персираджа ", съобщи Самир Аяс, потърсен от медиите в огромната азиатска страна. Самир Аяс е от София, само че татко му е ливанец.

Минава през школата на ЦСКА, има и един мач в младежкия народен тим на нашата страна. В изявление за медията признава, че е доста заинтригуван от опцията да играе в Индонезия. Всъщност той към този момент знае, че бъдещият тим, който ще ускори, е дилетант в локалната Лига 1.

"Свързаха се с мен. Знам, че Персираджа (Банда Аче) е дилетант в най-високата лига на индонезийския футбол ", споделя още 29-годишният халф, който има 11 мача и 1 гол за националния тим на Ливан. "Ново предизвикателство за мен в нова страна. Искам да покажа класата си в Индонезия и да оказа помощ на тима на Персираджа ", добави атакуващият полузащитник.

В шампионата на Индонезия тимовете имат право на петима ужденци общо. Един би трябвало да бъде от нация от Азия, още един може да бъде някогашен състезател в шампионата на Индонезия, а за останалите трима няма ограничавания. Самир Аяс ще бъде регистриран като ливански състезател поради произхода на татко му. "Очакваме напълно скоро да се причисли към нашия тим. В момента приготвяме документите му, разясниха от клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР