Полузащитникът на Байер (Леверкузен) Амин Адли изрази гледната си точка

...
Полузащитникът на Байер (Леверкузен) Амин Адли изрази гледната си точка
Коментари Харесай

Амин Адли: Ние сме много щастливи

Полузащитникът на Байер (Леверкузен) Амин Адли изрази гледната си точка след успеха над Рома с 2:0, в първия дуел от полуфиналите на шампионата Лига Европа.

" Ние сме доста щастливи. Знаем какъв брой е мъчно да се играе тук. Миналата година загубихме в Рим и поради този резултат 0:1 отпаднахме. Изиграхме доста сериозен мач. Много сме щастливи от това, макар че наподобява можехме да играем по-добре.

Просто желаеме да побеждаваме на терена. Не считаме, че пишем история, по тази причина играем по този начин и тимът е мощен. Просто желаеме да се забавляваме и да се усещаме щастливи. Ако в даден миг се наложи да загубим - да вземем за пример с 0:1 на реванша, няма да имаме нищо срещу, защото това ще ни води до финала. Нашето мислене е да печелим всеки мач и ще продължим да се опитваме да го създадем. Все още нищо не е завършило, а през миналата година към този момент видяхме доста футболни обрати. Никога не можете да кажете авансово, че казусът към този момент е решен ", показа Адли, представен от пресслужбата на УЕФА.

Ето по какъв начин изглеждаха нещата през погледа на бранителя на Байер, Джереми Фримпонг:

" Сега се връщаме на нашия стадион, а в този момент те ще играят на открито. Ще бъде мъчно и нямаме самообладание за реванша. Нашата мотивация е елементарна - спечелихме шампионата, само че предстоят още доста титли и тимът е подготвен за тях ".

Реваншът ще се организира в Леверкузен, на 9 май. Обявениеят начален час е 22:00.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР