Юношата на Локомотив Пловдив Кристиян Кацарев ще е сменникът на

...
Юношата на Локомотив Пловдив Кристиян Кацарев ще е сменникът на
Коментари Харесай

Ботев намери заместник на Даниел Кайзер

Юношата на Локомотив Пловдив Кристиян Кацарев ще е сменникът на заминаващия си от Ботев вратар Даниел Кайзер. Договорът на поляка с жълто-черните изтича през лятото, а всички опити той да бъде продължен удариха на камък. Причината е ниският предел на оптималните заплати в Ботев.

Кайзер е постигнал сделка с управата на Левски за трансфер на " Герена ", само че като същински експерт изчаква сезонът му в Ботев да завърши с трофей или виза за евротурнирите, с цел да разгласи прехвърлянето си.

Изправени пред опцията да останат без вратар през лятото, защото и контрактът на Иван Чворович изтича, шефовете на жълто-черните взеха решение да се доверят на Кристиян.

Кацарев е младеж на Локомотив Пловдив (роден е на 7 август 1995 година). Този сезон играе за два клуба. От Локомотив София през лятото мина в Царско село, където има два мача (3:2 с Ловеч на открито и 3:0 с Пирин в София).

През зимния прозорец мина във Верея от старозагорския квартал Гольо Ганчево. Там постоя на пейката, само че след заминаването на украинската кохорта в отбора, към този момент е три следващи мача титуляр (с Етър на открито 0:3, с Витоша 0:2 вкъщи и отново на открито 0:5 с Ботев Враца).

Скаутското звено в Ботев е набелязало още двама футболисти, изявите на които ще се следят детайлно до края на сезона. Дуетът е български, а задгранични попълнения ще има, когато стане ясно кои са изходящите прехвърляния и с какъв бюджет се разполага.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР