Юношата на клуба се завръща на стадион Георги Аспарухов като

...
Юношата на клуба се завръща на стадион Георги Аспарухов като
Коментари Харесай

Официално! Левски подписа с Ивелин Попов

Юношата на клуба се завръща на стадион " Георги Аспарухов " като свободен сътрудник с контракт за две години.
Левски подписа контракт с полузащитника Ивелин Попов.

Ивелин Попов е роден на 26 октомври 1987 година в София. Юношата на Левски е троент победител в анкетата " Футболист на годината " – през 2015, 2016 и 2017 година. Записва 90 мача и 18 гола за националния тим на България.

" ПФК Левски " приветства с добре пристигнал на " Герена " Ивелин Попов и му пожелава доста щастливи мигове с фланелката на родния клуб ", написаха от клуба. Ивелин Попов насочи и своето обръщение към последователите на обичания клуб.

" След съвсем 12 години футболен път в чужбина и няколко трофея извоювани зад граница, мисля, че пристигна времето и моментът да се завърна вкъщи! Там откъдето стартира всичко! В миг, толкоз значим за Левски и за Мъри - треньорът дал ми криле за огромния футбол, е ред аз да се отплатя! През годините, както и към днешна дата съм бил канен и от други - български и задгранични тимове, за което благодаря. Но истината е, че гласът на сърцето постоянно е бил един! Не съм от хората, които ще приказват доста, ще дават изявленията и ще залъгват с гръмки изречения. Аз пристигам, с цел да печелим! Левски е безконечен! "

В навечерието на 108-я рожден ден на клуба Ивелин Попов ще бъде показан публично в музея на " Левски ", както и на конференция пред медиите.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР