Юнайтед Груп излезе с официална позиция относно потенциално споразумение с

...
Юнайтед Груп излезе с официална позиция относно потенциално споразумение с
Коментари Харесай

Юнайтед Груп: Не сме водили преговори с Левски

" Юнайтед Груп " излезе с публична позиция по отношение на евентуално съглашение с Левски. От компанията обявиха, че е изработен финансов и юридически разбор, само че договаряния не е имало. Такива няма да има и с някогашния притежател на " сините " Васил Божков, защото е обиден от закона " Магнитски ".

Ето какво гласи позицията:  

" Във връзка с изявления в български медии, съдържащи изказвания за евентуално съглашение на United Group и/или Sport Republic за придобиване на ФК Левски, United Group и Sport Republic биха желали да заявят следното:

United Group неотдавна организира финансов и юридически разбор на ФК Левски, резултатите от който бяха показани и сега се преглеждат от управленията на United Group и Sport Republic. Анализът към момента не е коментиран със притежателите и/или управлението на  ФК Левски. 

United Group и Sports Republic към момента не са провеждали договаряния по отношение на придобиването на ФК Левски.

United Group и Sport Republic прецизно съблюдават използваните законодателства и регулации и не са преговаряли и няма да договарят с лица и/или компании, глобени по световния закон „ Магнитски “.  

United Group и Sport Republic няма да разясняват в бъдеще каквито и да било спекулации по тематиката. Компаниите ще разпространят публично мнение, когато договарянията бъдат финализирани, сполучливо или не. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР