Юлияна Плевнлиева, доскорошна първа дама на България и съпруга на

...
Юлияна Плевнлиева, доскорошна първа дама на България и съпруга на
Коментари Харесай

Бившата на Плевнелиев: Деси Банова води Росен към дъното

Юлияна Плевнлиева, досегашна първа дама на България и брачна половинка на експрезидента Росен Плевнелиев, е останала потресена от следващата обществена изява на някогашния си мъж със синоптичката Деси Банова.

Навръх Рождество Христово eкс президентът се яви на Българската Коледа в компанията на русокоската със противоречив морал, което породи спорни мнения, написа Уикенд.

Критиците на Плевнелиев не се свенят да разясняват, че той е изгубил акъла си по синоптичката и че не стопира да се излага освен в персонално качество, само че и президентската институция. И в действителност, за първи път от основаването на благотворителната самодейност Българската Коледа от президента Георги Първанов, президент на страната ни се явява в формалната ложа на Народния спектакъл, гушнал любовницата си.

Даже Първанов, който като президент имаше алъш-вериш с певицата Мариана Попова, се появяваше с жена си Зорка за огромния заключителен концерт. Сред вбесените от Росен Плевнелиев е и някогашната му жена Юлияна, която не крие презрението си към новата му възлюбена.

"Това момиче води мъжа ми към дъното! Показва го като панаирджийска мечка, непрекъснато устройва медийни сюжети, с цел да четка егото си, дори пуска клюки, че е бременна с близнаци от него ", гневи се Юлияна, твърди още изданието.

Тя е огорчена и от мъжа си, от който роди 3 деца по време на 15-годишния им сватбен живот, защото съгласно думите ѝ той е разрешил да се трансформира в кукла на конци в ръцете на обиграната синоптичка.

"Докато Росен беше президент, нито веднъж не съм го придружавала и не съм се натрапвала с наличието си. Децата също израснаха без татко в името на благотворния му президентски мандат. Сега няма помен от Росен, с който прекарах 15 години от живота си. Той не стопира да се излага и да дълбае дъното ", безапелационна е някогашната на Плевнелиев.

Според думите ѝ, представени от нейни приятелки, Плевнелиев е прекалил още като е бил сниман от папараци с Деси Банова на летището в Лондон и след това е гостувал в домакинското предаване на Гала На кафе.

"Постоянно тръби, че желае да бъде оставен на мира, а с държанието си демонстрира тъкмо противоположното - че желае да бъде запомнен не като заслужен политик, а като медийна звезда с непрекъснато наличие в жълтите летописи ", възмутена е Юлияна, споделя още Уикенд.

Тя съвсем не поддържа контакт с Плевнелиев с изключение на в случаите, когато би трябвало да му остави двамата синове. Юлияна е отказала да се запознае с Деси Банова, защото я намирала за подправена, меркантилна и суетна.

Междувременно, на феновете на Българската Коледа им направи усещане и различен факт - президентът Румен Радев бе самичък в ложата, без брачната половинка си Деси Радева. До него бе настанена председателката на Народното събрание Цвета Караянчева.

Източници настояват, че Десислава е била в залата, само че е предпочела да гледа концерта не от формалната ложа, а измежду останалата част от публиката. Някои позволяват, че причина та да не застане до брачна половинка си е точно наличието на любовницата на Плевнелиев, която по протокол е трябвало да бъде настанена до нея.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР