С дръзко отклонение от обичайната елегантност на Rolls-Royce Mansory представи

...
С дръзко отклонение от обичайната елегантност на Rolls-Royce Mansory представи
Коментари Харесай

Новият джеймсбондски Ролс Спектър

С смело отклоняване от нормалната грациозност на Rolls-Royce Mansory показа своята визия за Spectre – първия електромобил на първокласната марка.

Екстериорът претърпява трагична промяна с присъщата за Mansory карбонова плетка, украсяваща предния похлупак. Предната ризница получава актуализация, като в този момент може да се похвали с спомагателни LED дневни светлини и по-агресивен сплитер.



В задната част величествен дифузьор обгръща бронята от въглеродни нишки, като предлага алтернатива за трета спирачна светлина, въодушевена от F1. Аеродинамичните усъвършенствания включват предпазлив спойлер на покрива и ясно изразен спойлер на багажника.

Опциите за джанти варират от 23 до 24 цола, като джантите са приключени в елегантно черно, с цел да добавят тематиката на екстериора. Вътрешността на салона е преобразена със завладяваща композиция от оранжева и черна кожа, подчертана от карбонови вложки и осветени кори на вратите.



Въпреки тези огромни модификации, електрическото задвижване на Spectre остава недокоснато, като резервира мощността от 584 конски сили и 895 нютон метра.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР