Южната трибуна на стадиона на Валенсия ще бъде частично затворена

...
Южната трибуна на стадиона на Валенсия ще бъде частично затворена
Коментари Харесай

Валенсия с 45 000 евро глоба, отмениха картона на Винисиус

Южната естрада на стадиона на Валенсия ще бъде отчасти затворена за пет мача. Освен това клубът е санкциониран с 45 000 евро. Причината –..

Вчера седем индивида бяха арестувани от испанската полиция. Те са упрекнати в разнообразни закононарушения от ненавист против бразилеца от Реал Мадрид.

Червеният картон на Винисиус Жуниор, получен във въпросния дуел беше анулиран. Това оповестиха от испанската футболна централа.

Винисиус беше изпъден в добавеното време от рефера Рикардо де Бургос Бенгоечеа за удар против противник след сдърпване с футболисти на Валенсия. По-рано той стана обект на расистки обиди от страна на ентусиасти на стадион „ Местая “, което докара до спирането на мача за десетина минути.

„ Състезателната комисия на федерацията счита, че оценката на съдията е повлияна от пропускането на общата картина на събитията. Фактът, че той беше лишен от решителна част от обстоятелствата, докара до взетото решения. Реферът не е имал опция за вярна преценка на случилото се “, се споделя в мнение на футболната централа.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР