Южна Корея се готви за наплив от чуждестранни посетители по

...
Южна Корея се готви за наплив от чуждестранни посетители по
Коментари Харесай

Южна Корея се готви за празненствата по случай 10-годишнината на група BTS

Южна Корея се готви за напор от задгранични гости по време на празненствата по случай 10-ата годишнина от основаването на момчешката кей-поп група BTS, съобщава тамошната преса.

Събитията, които ще се състоят от 12 до 25 юни в Сеул, са проведени от общината на южнокорейската столица и звукозаписната компания на групата.

BTS прави своя дебют в музикалната промишленост през 2013 година със сингъл албума " 2 Cool 4 Skool ". През 2018 година съставът се трансформира в първата корейска музикална група, получила златни стандарти за узаконяване от Асоциацията на звукозаписната промишленост в Америка.

През 2022 г. бандата реши да се отдръпна от записването на музика краткотрайно поради наближаващите интервали на наложителна военна работа на множеството членове. Някои от изпълнителите обаче издадоха солови планове.

През май тази година две от момчетата на групата (Джин и Джей-Хоуп) бяха принудени да постъпят в армията за 18-месечната работа, защото всички южнокорейски мъже в положително здраве би трябвало да отслужат, преди да навършат 28 години.
Снимка: АР/БТА
Въпреки тази краткотрайна разлъка, съставът се кани да издаде нов сингъл, озаглавен " Take Two ", този петък. Предвидено е излизането му да съвпадне точно с празненствата по случай 10-годишнината на BTS, предава Българска телеграфна агенция. Южнокорейската столица възнамерява да изстреля фойерверки в парка на река Хан и да прожектира видеоклипове на кей-поп звездите на екрани в станциите на метрото.

От градската администрация споделиха, че провеждат " седмиците на BTS ", с цел да привлекат още задгранични гости, измежду които голям брой почитатели на групата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР