„ЮБЕКС – България” ЕООД ще достави под наем електрически локомотиви

...
„ЮБЕКС – България” ЕООД ще достави под наем електрически локомотиви
Коментари Харесай

БДЖ избра изпълнител по процедурата за наем на локомотиви

„ ЮБЕКС – България” ЕООД ще достави чартърен електрически локомотиви Siemens Vectron на БДЖ.

Решението е реалност, след привършване на работата на комисията по оповестената процедура: „ Доставка посредством наемане на 5 (пет) броя магистрални електрически локомотива плюс алтернатива за доставка посредством наемане на спомагателни до 5 (пет) броя магистрални електрически локомотива”

До изборът се стигна, откакто до втория стадий на поръчката доближиха и други двама участника - „ ЕЛЛ Германия” ГмбХ и „ Ес Рейл Лииз” ООД. След извършените договаряния при равни условия, класираният преди всичко участник предложи стопански най-изгодна оферта от 8 468 400,00 лева без Данък добавена стойност, която е и по-ниска от оповестената планирана стойност в процедурата.

Цената включва стойност на наем на 5 броя локомотиви модел Siemens Vectron, техническа поддръжка, ремонт и аварийни елементи, както и застраховка и въвеждане в употреба. В обсега на наема са включени и теоретично и практическо образование на ремонтен и експлоатационен личен състав.

Срокът на контракта е 24 месеца и с опция за възобновяване за период от 12 месеца и с алтернатива да се наемат още 5 спомагателни локомотива.

Доставката на първите локомотиви е от 60 до 90 дни след подписването на контракта.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР