Докато полицията проверява дискотеките във Варна, непълнолетни и малолетни се

...
Докато полицията проверява дискотеките във Варна, непълнолетни и малолетни се
Коментари Харесай

Детски дискотеки ли? Малолетни се наливат с алкохол, друсат се с райски газ и въртят гьобеци!

Докато полицията ревизира нощните заведения във Варна, малолетни и малолетни се забавляват в детски нощни заведения като възрастни. Купоните се провеждат в нощни заведения с попфолк музика в цялата страна и са от 18 до 22 часа. Оказа се, че в детската дискотека, която посети екипът на, не се пият натурални сокчета и не се похапват пици. Раздават се балони с божествен газ. Пие се алкохол. И освен. Стига се и до експанзия. А от време на време защитата изнася децата от чалготеката на ръце.

Няколко единадесетокласници станаха известни в обществените мрежи като " ловците на педофили ". В последните месеци имат нова идея - те са патрулът за нетрезви деца по столичните улици.

" Тези празненства се организират по ярко и детето споделя, че се разхожда на открито. Видях едни дребни дечица, малолетни дори, които бяха пияни, упоени от божествен газ, на които им се продаваше алкохол и по най-нисш метод се забавляваха с кючеци ", споделя Калоян Ненков, възпитаник в 11 клас.

" Бяха наети стриптизьорки. Не бяха голи, само че по бански, примерно, или доста провокативно облечени. Все отново това е празненство за всевъзможни възрасти. Пак имаше ужасно доста дребни деца ", твърди Виктор Чакърски, възпитаник в 11 клас.

Малки деца, които постоянно са пияни или упоени на дневна дискотека, изясняват ловците на нетрезви деца. За претърпяното учениците споделят със свои учители. Редовно се привикват наставнически срещи поради казуса, само че без триумф.

В Деня на детето екип на NOVA прави опит. С позволение от родител, ревизира по какъв начин едно 17-годишно момче може да означи празника в столична дискотека. Образува се опашка от 18 часа. На входа вместо персонални карти, на децата им желаят 20 лв. такса. А вътре имаше пепелници по масите и пушенето беше позволено. Както и алкохолът.

Самодейният патрул за пияни деца все по-рядко съумява да влезе в детските нощни заведения, тъй като към този момент са разпознаваеми от защитата. Получавали са и закани.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР