Отборите на Украйна и Белгия излизат един срещу друг в

...
Отборите на Украйна и Белгия излизат един срещу друг в
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО: Украйна – Белгия, състави

Отборите на Украйна и Белгия излизат един против различен в конфликт от третия кръг на група „ E “ на UEFA EURO 2024. Срещата в Щутгарт стартира в 19:00 часа и можете да я гледате на живо с картина в Gong.bg.

Стартови сформира:

Украйна : 12. Анатолий Трубин, 24. Олександър Тимчик, 13. Иля Забарни, 3. Олександър Сваток, 22. Микола Матвиенко, 16. Виталий Миколенко, 19. Микола Шапаренко, 18. Валентин Бражко, 14. Георгий Судаков, 9. Роман Яремчук, 11. Артьом Довбик 

Треньор: Серхий Ребров

Белгия : 1. Коен Кастеелс, 21. Тимоти Кастан, 3. Артур Теат, 4. Вут Фас, 5. Ян Вертонген, 8. Юри Тилеманс, 24. Амаду Онана, 7. Кевин де Бройне, 9. Леандро Тросар, 10. Ромелу Лукаку, 22. Жереми Доку

Треньор: Доменико Тедеско

Групата е извънредно любопитна и се чака да бъде трагична до последния съдийски сигнал. И четирите тима в нея са с еднакъв брой точки след два изиграни кръга – по 3. Преди последните конфликти в групата, Румъния е преди всичко, с равна голова разлика с Белгия, само че с един вкаран гол повече от „ алените дяволи “.

Играчите на Доменико Тедеско не могат да завършат по-назад от второ място, в случай че избегнат проваляне от Украйна. Серхий Ребров и компания ще са измежду първите два отбора при триумф над белгийците, или трети при реми, в случай че не се стигне до тъждество в мача сред Словакия и Румъния. Тогава украинците ще са навън от конкуренцията след групите.

Ако и двете срещи завършат наедно, има няколко сюжета. Ако равенствата са с идентичен резултат или Белгия – Украйна е реми с по-малко голове от Словакия – Румъния, класирането ще се дефинира на база голова разлика и вкарани голове, като при този случай Румъния ще приключи първа, следвана от Белгия, Словакия и Украйна.

При равенства с разнообразни крайни резултати, тогава обстановката ще е друга. Ако Белгия и Украйна приключи 1:1, а Словакия и Румъния – 0:0, или всеки различен случай, в който белгийците вкарат един гол повече от румънците при равенството си, Белгия и Румъния ще окупират първите две позиции, само че ще са равни по голова разлика и вкарани голове. Така ще влезе в действие правилото за директните мачове, което ще отреди на белгийците първо място в групата поради триумфа в директния мач с румънците. Словакия ще е на трето място, а Украйна на четвърто по голова разлика.

Във всички други сюжети, Румъния и Белгия ще са на първите две места. „ Червените дяволи “ ще завоюват групата, в случай че вкарат два или повече гола от северните ни съседи в тяхното тъждество. Румъния ще завоюва групата, в случай че означи повече попадения от белгийците при тяхното реми. Словакия ще финишира пред Украйна по голова разлика.

Украйна ще разчита на бързаците Михайло Мудрик и Виктор Циганков в предни позиции, които ще би трябвало да понесат огромната отговорност. Атаката пък ще води Артьом Довбик, изиграл сезона на живота си за Жирона. В отбора на Белгия още веднъж погледите ще паднат върху капитана Кевин Де Бройне и нападателят Ромелу Лукаку, на който към този момент бяха анулира цели три гола досега в шампионата.

19:00 часа | УКРАЙНА – БЕЛГИЯ

Главен арбитър: Антъни Тейлър, Англия

Стадион: „ MHP Арена “, Щутгарт, Германия
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР