Ученици търсят от днес най-добрата учебна компания в България22 учебни

...
Ученици търсят от днес най-добрата учебна компания в България22 учебни
Коментари Харесай

Ученици търсят от днес най-добрата учебна компания в България

Ученици търсят от през днешния ден най-хубавата образователна компания в България
22 образователни компании ще се борят за купата „ Най-добра образователна компания на България за 2024 “ през днешния ден от 13.00 часа в Експозиционен център „ Флора Бургас “ по време на Младежкия бизнес конгрес „ Изгряващи звезди “. Събитието е финалната част от стратегия „ Учебна компания “ на Джуниър Ачийвмънт България.
Близо 1000 възпитаници от над 80 учебни заведения от цялата страна се включиха в тазгодишното издание на стратегия „ Учебна компания “.
Над 350 от тях доближиха със своите екипи полуфинала на програмата. Отличените 22 образователни компании ще се съревновават на националния край по време на „ Изгряващи звезди “. По време на събитието ще можете да разгледате концепциите на още 3 екипа, които създадоха зелени предприемачески хрумвания, целящи справяне с разхищението на храна и замърсяващите опаковки.
„ Изгряващи звезди “ ще събере най-хубавите училищен екипи, взели участие през тази образователна година
в програмата „ Учебна компания “, приета от Европейската комисия за най-хубавата процедура в образованието по предприемачество ”. Във финалното събитие на 2 юни 2024 година ще бъдат оповестени спечелилите като най-хубавата образователна компания на България ще показа страната ни на европейско съревнование #Gen_E при започване на юли 2024 година в Катания, Италия.
По време на събитието, възпитаници на възраст 14-18 година от цялата страна,
ще вземат участие в комерсиално ревю, на което ще показват своите бизнес хрумвания под формата на подготвен артикул или услуга и ще презентират на сцена пред жури. След 16.00 часа ще започва церемонията по награждаването на отличените компании в другите категории.
Целта на надпреварите по стратегия „ Учебна компания “
е учениците да показват наученото и да се отличат достиженията на най-хубавите, както и да се даде видимост на мрежата от учебни заведения на Джуниър Ачийвмънт на национално и на интернационално равнище. “Изгряващи звезди ” е събитието, в което стават ясни финалистите на стратегия “Учебна компания ” и най-хубавият стартъп на преакселераторската стратегия “Beyond ”. Събитието е с безвъзмезден достъп и е уместно за възпитаници, студенти, преподаватели, представители на бизнеса, дейни, любознателни и предприемчиви бургазлии.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР