Йово Николов и Михаил Заимов, внук на съветския шпионин генерал

...
Йово Николов и Михаил Заимов, внук на съветския шпионин генерал
Коментари Харесай

До Созопол България граничи с Прокопиев

Йово Николов и Михаил Заимов, внук на руския разузнавач военачалник Владимир Заимов имат къщи в “Буджака”
Депутати си размениха обвинявания за дълбоката страна

Евдокия Манева разрешила застрояването

Предложението за основаване на краткотрайна комисия, която да откри обстоятелства и условия за застрояването на предпазената територия “Колокита” в полуостров “Буджака” доскара “Има подобен народ” и “Демократична България”. В центъра на интригата се оказа Иво Прокопиев, който има вила точно в тази околност край Созопол. Христо Иванов упрекна в съглашателство с Движение за права и свободи хората на Станислав Трифонов.
Дебатите продължиха повече от два часа и в тях се заприказва за дълбоката страна, фасадната народна власт, Сорос и протежетата му.

Мотивите за основаване на комисията показа Севим Исмаил Али от Движение за права и свободи. Той уточни началото на застрояването, обещано по време на ръководството на тогавашния екоминистър Евдокия Манева, когато почнало всеобщо пазаруване на парцели и застрояване, след което предпазените по Натура 2000 птици са изчезнали, защото нямало къде да гнездят.

Христо Иванов побърза да разгласи, че Демократична България ще поддържа с гласовете си основаването на комисията тъй като тематиката “Буджака” е пропагандно мероприятие, обвързвано с фасадна народна власт и с структура на дълбока страна. Иванов напомни, че първо ГЕРБ предложиха такава комисия, след това изтеглиха предлагането, а по-късно Движение за права и свободи намерили гласове от Има Такъв Народ. Това Иванов дефинира като образец за “плаващи мнозинства”.

“Вие се пробвате да ни причислите към Движение за права и свободи с политическа полза и ще останете изолирани”, репликира Радостин Василев от Има Такъв Народ.

“Решението за основаването на тази комисия не е самоцелно. Целта є е да покаже корените на корупцията в страната. Те са от 1997 година, когато структурите на господин Сорос, бяха направени от господин Луканов. Ако не желаете това да го кажете, аз ще ви го кажа без грам терзание. Имам доста добра памет. Нямам памет на неща, които са ми разказали, а като на свидетел. Знам доста добре за какво една част на Съюз на демократичните сили беше сатанизирана от друга, от Иво Прокопиев, от агнешките главички и зараждащата се дълбока страна и стрктурите на Сорос”, съобщи Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

“И Иван Кръстев и Прокопиев са на “Буджака”. Предупредих Има Такъв Народ, че ще бъдете жертва на тези процеси. Защото там се роди мантрата, че вие сте свързани с нас”, добави Цонев.



На фотографията: “Кабинетът на “Има подобен народ” в никакъв случай нямаше да мине, тъй като е първият от 1997 година, в който кохортата на Прокопиев и кръгът “Капитал” нямаха нито един министър”, заяви Йордан Цонев.

Той изясни и по какъв начин е станало допустимо застрояването на “Буджака”. Цонев напомни, че едно от последните решения на Евдокия Манева било да извади тъкмо Буджака от предпазените територии и да го пусне на олигарси. “Пеевски, Цонев и Доган ги няма, само че има други - има министри от Съюз на демократичните сили и Прокопиев е там”, сподели той и добави: “И тъй като говорите и за фасадна народна власт - когато не участваш в избори, не участваш в демократичния развой, не отиваш с лицето си пред гласоподавателя, когато стоиш откъм гърба и създаваш ГМО политически структури, ГМО продуктът стартира тогава, с разцепването на СДС”, сподели още Цонев.

“Кабинетът на “Има подобен народ” в никакъв случай нямаше да мине, тъй като е първият от 1997 година, в който кохортата на Прокопиев и кръгът “Капитал” нямаха нито един министър”, заяви депутатът от Движение за права и свободи.

Нека да създадем тази комисия, а не да си играем на филм за конспирацията, в който вземат участие Мел Гибсън и Джулия Робъртс. И да не се атакуваме кой зад кого стои. Г-н Цонев наподобява на Мел Гибсън, факт. В Има Такъв Народ измислихме една сентенция: “Когато две магарета си мерят буджаците, не принуждавай сред тях”, съобщи Филип Станев от Има Такъв Народ.

Джавдет Чакъров от Движение за права и свободи попита публицистите Йово Николов и Михаил Заимов от “Капитал” имат ли къщи на Буджака и правилно ли е, че Подробен устройствен план са били утвърдени без пътеки. Той попита и дали има изтичане на фекални води от къщата на Прокопиев непосредствено към залива и плажа и дали застрояването на “Колкита”, за което има следствие, съответствува с мандата на министър, който се отдръпва. След разногласието краткотрайната комисия за Буджака бе гласувана единомислещо с 202 гласа “за”. За ръководител бе препоръчан и определен Джевдет Чакъров.

Министри на Костов уредени с парцели в предпазената зона

Долорес Арсенова от Национална движение „Симеон Втори" построила басейна си върху скалите

Имоти в предпазената зона има огромна част от министрите в кабинета “Костов”, сподели преди време следствие на Канал 3.

Сред тях е Антони Славински, някогашен министър на превоза. Дъщерята на различен някогашен министър Валентин Василев - Лора Валентинова Василева, също е горделив притежател на парцел там. Следва Методи Веселинов Методиев, наследник на някогашния вицепремиер и министър на образованието на Костов Веселин Методиев.
Имот и дворец има Стефан Евгениев Чачев, наследник на Евгени Чачев, министър на районното развиване и благоустройството в кабинета на ОДС.

Според Иво Прокопиев е придобил собствеността на 3-те декара в “Буджака” през 2002 година - против 69 лв. на кв. м. Сега резиденцията коствала над 2 млн. евро.

Всички ПУП-ове на Буджака са утвърдени без пътеки сред тях и по този начин хората нямат никакъв достъп до морето - това е условие по Закона за устройството на черноморското крайбрежие.

Няколко години по-късно над Райския залив дворец подвига някогашната екоминистърка в държавното управление на Симеон Сакскобурготски Долорес Арсенова, като басейна є е издигнат непосредствено върху скалите, а те са в Зона 1 и са обществена държавна благосъстоятелност.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР