YouTube изложи целите си за тази година, които включват улесняване

...
YouTube изложи целите си за тази година, които включват улесняване
Коментари Харесай

YouTube стимулира създателите на видеа, за да пребори конкуренцията

YouTube изложи задачите си за тази година, които включват улеснение на работата на основателите и стимулиране на известен формат, който се конкурира с TikTok.

Според основния продуктов шеф Нийл Моан платформата за видеосподеляне влага в късите видеа и видеото онлайн, както и в принадлежности, които да оказват помощ на основателите да печелят пари и да основават свежо наличие.

" Създателите на YouTube са сърцето и душата на платформата и ние желаеме те постоянно да могат да извършват най-амбициозните си креативен цели ", сподели Моан в обява в блога. " За да им предоставим всички благоприятни условия, ще продължим да влагаме в многочислените ни формати. "
Срив на Гугъл, YouTube и Gmail в Европа
Гугъл, YouTube и Gmail не работят, хиляди консуматори оповестяват за проблеми, осведоми „ Мирър “. Според аналитичния акаунт...
Прочети повече
Съдържанието в къс формат, като да вземем за пример видео фрагментите, които са печеливша съставна част в TikTok, е извънредно известно. Според Моан концепцията на YouTube, наречена " Shorts ", е записала повече от 5 трилиона гледания за всички времена.

Миналата година YouTube започва фонд за възнаграждаване на тези, които основават известно наличие в " Shorts ", и изследва способи за печелене на пари от тях, като да вземем за пример спонсорство на марки, специфични конгреси за чат или прибавяне на опция за извършване на покупки непосредствено от оповестен видеоклип.

Кратките видеоклипове, които нормално се вършат със смарт телефони, могат да бъдат дълги до 60 секунди, а известните тематики са музика и комедия.

Компанията майка на Фейсбук и Instagram Meta има собствен личен вид на предложение, наименуван Reels.

YouTube също е постигнал триумф със своя формат " На живо ", като времето, прекарано от потребителите в гледането му всекидневно, се е нараснало повече от три пъти през предходната година, сподели Моан.
Анимационната поредност " Маша и Мечока " към този момент е с над 100 милиарда гледания в Youtube
Анимационната поредност " Маша и Мечока ", която от 10 години е налична в Youtube, трансферира границата от 100 милиарда гледания. Това с...
Прочети повече
Видео колосът възнамерява да стартира да разрешава на основателите да си сътрудничат в действително време при излъчвания онлайн.

" Възможността за взаимно предаване онлайн би трябвало, надяваме се, да отвори стриймовете за по-непринудени диалози и взаимоотношения с други основатели ", сподели Моан.

YouTube също по този начин е почнал да тества опцията феновете на каналите да купуват участие за дарове на други хора, които гледат същия поток. Освен това YouTube изследва опцията за включване на нови технологии, като блокчейн и токени (NFT), с цел да разреши на основателите да продават потвърдено неповторими видеоклипове, фотоси или творби на изкуството.

" Има доста неща за обсъждане, с цел да сме сигурни, че подхождаме отговорно към тези нови технологии, само че считаме, че има и необикновен капацитет ", сподели Моан.

YouTube има все по-голям принос за приходите на Гугъл, която печели множеството си пари от онлайн реклама., Агенция Франс Прес

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР