ЙЕРУСАЛИМ (Ройтерс) - Израелският премиер Бенямин Нетаняху каза в четвъртък,

...
ЙЕРУСАЛИМ (Ройтерс) - Израелският премиер Бенямин Нетаняху каза в четвъртък,
Коментари Харесай

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху каза, че лицемерието и лъжите са изложени пред Световния съд

ЙЕРУСАЛИМ (Ройтерс) - Израелският министър председател Бенямин Нетаняху сподели в четвъртък, че лицемерието и лъжите са били показани на висшия съд на Организация на обединените нации, добавяйки, че Южна Обвинението на Африка против Израел в геноцид в Газа може да се случи единствено в свят, извърнат с главата надолу.

„ Ние се борим с терористите, ние се борим с лъжите “, сподели Нетаняху. „ Днес видяхме извърнат с главата надолу свят. Израел е упрекнат в геноцид, до момента в който се бори против геноцида. “

„ Израел се бори против терористи-убийци, които направиха закононарушения против човечеството: те клаха, изнасилваха, те изгаряха, разчленяваха, обезглавяваха - деца, дами, старци, млади мъже и дами ", сподели той.

" Лицемерието на Южна Африка крещи до небесата ", сподели Нетаняху. „ Къде беше Южна Африка, когато милиони хора бяха убити или изтръгнати от домовете си в Сирия и Йемен, от кого? От сътрудници на Хамас. “

Нетаняху сподели, че Израел ще резервира правото си да се пази, до момента в който не го направи реализира " цялостна победа. "

(Репортаж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР