Явор Бахаров спаси участието си в новия сезон на сериала

...
Явор Бахаров спаси участието си в новия сезон на сериала
Коментари Харесай

Ще участва ли Явор Бахаров в новия Съни бийч?

Явор Бахаров избави присъединяване си в новия сезон на сериала “Съни бийч”, който се снима сега. Скандалният артист бе на косъм да изхвърчи от продължението поради своите проблеми с правораздаването. Оказва се обаче, че точно те работят като спомагателна реклама на сериала и подвигат зрителския интерес към него. Това било оценено като задоволително мощен мотив в интерес на артиста, който в последна сметка избавил работното му място.

Преди дни Явор сподели фотоси от аквапарк в Слънчев бряг, а в това време колежката му Боряна Братоева разгласява в обществените мрежи кадър на снимачната клапа на “Съни бийч 2”. Снимките на сериала към този момент са почнали, а Бахаров-младши, чието присъединяване бе на кантар във втория сезон, още веднъж работи там. Неговият воин е основен за сюжета, който пък от своя страна е подготвен от години.

Продуцентите Иван и Андрей са подготвени със сюжета за цели три години напред от 2018 година, когато са снимани епизодите, които се излъчват сега по bTV. Телевизията е била сигурна в триумфа на комедията и по тази причина поръчала три сезона едновременно. После обаче Явор се забърка в серия спорове със закона и от медията били безапелационни, че сюжетът би трябвало да се пренапише, а дребният Бахаров да бъде изваден от него. В поддръжка на тази концепция е упованието, че той може да бъде наказан дейно. В последна сметка обаче се оказа, че известността на артиста освен не страда от проблемите му със закона, само че и става все по-голяма.

Наскоро той дружно с сътрудниците си от “Съни бийч” Бойко Кръстанов и Даниел Пеев – Дънди направиха представлението “Отчаяни съпрузи”, билетите, за което се продават като топъл самун. В същото време появяванията на скандалната звезда в тв ефи постоянно вършат доста добър рейтинг, тъй че в последна сметка ролята му е била непокътната, написа Уикенд.

Това е идеалният сюжет за Бахаров, който макар своята известност постоянно е без пари поради своите необятни пръсти и проблеми с правораздаването. Снимките за сериала започнаха седмици преди Великден, а актьорите умирали от мраз на снимачната площадка поради извънредно неприятното време през април.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР