Красавицата пусна попфолк песен озаглавена В друг живот. В проекта

...
Красавицата пусна попфолк песен озаглавена В друг живот. В проекта
Коментари Харесай

Полина от Hell's Kitchen записа чалга хит със Славейко

Красавицата пусна попфолк ария озаглавена " В различен живот ". В плана са включени и участници от предаването. Една от основната роля е заета от Славейко, с който се залюбиха след отпадането си от кулинарното шоу. Двамата оповестиха връзката си в обществените мрежи като под фотосите Полина беше написала и заглавието на песента си " В различен живот ". Очевидно парчето е отдадено точно на него.

Реклама
Освен с кулинария Полина се занимава и със личен транспортен бизнес, който е почнала и развила от нулата. Въпреки огромните й упоритости хубавицата отпадна от конкуренцията и приключи на 18-ото място. Майсторка е в сладкарството и печивата. Определя се като борбена и издръжлива - качества, които счита, че ще ѝ бъдат от изключителна изгода в предаването. Мечтае някой ден да отвори своя лична сладкарница.

Музиката и аранжиментът на “В различен живот ” са на Пламен Стойчев – Папо, а текстът е написан от Николай Гурманов. Режисьор на клипа е Радостин Събев – Шошо.Феновете одобриха с голяма наслада песента и обстоятелството, че във видеото са включени и други техни любимци от последното издание на Hell’s kitchen.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР