Миналата седмица Алек ти гостува тук, в това студио, и

...
Миналата седмица Алек ти гостува тук, в това студио, и
Коментари Харесай

Маги: Не мога да простя на Алек

„ Миналата седмица Алек ти гостува тук, в това студио, и беше доста по-различен. Видях един човек, който не познавам. Категорично! Бях му дала прошка, само че след всичко това, което чух, към момента не мога да простя. Той се отхвърли от всичко “ – показа 36-годишната дама, която е шеф на столично заведение.

„ Няма сюжет в предаването. Никой не може да ти каже какво да приказваш. Алек не ме е карал да се усещам несигурна в възприятията му. Но тук, при теб, усетих, че се отхвърля от всичко.
Реклама
Било му доста мъчно да държи усмивката на лицето си, а аз имах вяра на тази усмивка. Срещите с него ме зареждаха. Вече нямам доверие на нищо, което се е случило. Александър тук, в това студио, ми лиши всички мемоари, които желаех да запазя “ – призна Магдалена пред Яна Донева. Тя добави, че не би потърсила Алек.„ Три месеца надскачах себе си, тъй като в действителния живот не върша първата стъпка. Открих се изцяло пред него. Ако се забележим инцидентно на улицата, няма да кажа нищо, задоволително приказвах 3 месеца. Ще се опитам да чувам, въпреки че надали бих повярвала на думите му “ – показа Маги.

Тя добави, че с Алек не са се виждали от финала на фотосите в Родос.„ Не го укорявам за решението му. Просто съм шокирана от това, което чух тук, в студиото “ – заключи тематиката Магдалена, която при започване на сантименталното риалити получи от Ергенът специфичната розова роза за най-хубаво първо усещане.
Реклама
„ От тази роза започнаха проблемите, тъй като другите девойки видяха, че той има по-специално отношение към мен. След като изгледах епизодите, съм сюрпризирана какво са коментирали дамите по време на синхроните. Изненадана съм доста и от Надежда “ – разяснява финалистката Маги.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР