Явор Бахаров поиска прошка от брат си Захари публично, след

...
Явор Бахаров поиска прошка от брат си Захари публично, след
Коментари Харесай

Покаяние: Явор Бахаров поиска прошка от брат си Захари

Явор Бахаров изиска амнистия от брат си Захари обществено, откакто през предходната седмица бе задържан и наказан по бързата процедура, а правосъдните му несгоди предизвикаха стрес на най-близките му хора.

По-малкият от двамата братя Бахарови се извини на батко си точно на Сирни Заговезни, когато традицията повелява всички миряни да си изискат и дадат амнистия.
„ Простете “, написа Явор в формалния си профил във Facebook, пробвайки се да се оправдава пред брат си и майка си, написа „ Ретро “. Припомняме, че звездата от „ Стъклен дом “ беше задържан скандално точно на националния празник 3 март за побой. През нощта на 3-ти против 4-ти Явор гонил и скубал бивше гадже по ул. „ Фритьоф Нансен “ в столицата. Налетял и на инцидентен минувач, който тръгнал да избавя дамата. Патрулка задържала артиста, до момента в който се разправял с минувача. Бахаров обаче оказал гневна опозиция против чиновниците на реда.

След като бил озаптен, го откарали в ареста на 1-во РПУ. Обискът посочил, че не носел персонална карта. Не бил тестван и за алкохол и опиати. Бахаров прекарал 72 часа в ареста, а по-късно беше наказан по бързата процедурата по Указа за битка с дребното безчинство. Магистратите му дадоха 9 месеца пробация.
33-годишният артист не за първи път има конфликт с правораздаването. Всъщност последната му изцепка не е първото му нахлуване против жена. През 2015 година Явор налетя на журналистката и някогашна кореспондентка на предаването „ Папараци “ Калина Паскалева. Тогава братът на Захари Бахаров употребява грозни прилагателни по адрес на Паскалева, счупи камерата на оператора, който я придружаваше, и взе мобилния му телефон.

Секунди преди на мястото да дойде патрулка, Явор върна телефона и избяга безследно. През 2011 година пък артистът беше задържан за владеене на марихуана, а по-късно още веднъж имаше разправии със чиновниците на реда, откакто потроши предното стъкло на джип в центъра на София неоснователно.
При всичките му конфликти със закона фамилията му е компактно до него. И този път първият човек, на който се обадил след задържането му, бил батко му Захари, който му подсигурил по най-бързия метод юрист и заплатил хонорара с персоналните си пари. Ситуацията обаче му била извънредно неприятна и той не се появил да посрещне отговорния Явор при освобождението му от ареста.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР