Явно крадците се активизират преди празниците, тъй като са установени

...
Явно крадците се активизират преди празниците, тъй като са установени
Коментари Харесай

Внимание! Кражбите преди празниците във Враца продължават

Явно крадците се засилват преди празниците, защото са открити други два случая във Враца. Напомняме, че както BulNews.bg заяви през вчерашния ден за Вас, в петък също имаше доста случаи на обири в града под Околчица и региона.

Бум на обири в региона! Заловиха трима крадци и в Козлодуй

Вчера към 15.30 часа, в районното във Враца е получено известие от разтревожена врачанка, която декларирала, че преди броени минути в магазина, в който пазарувала, е била осъществена кражба на плик с одеве закупените от нея артикули. От бързите следствени дейности на органите на реда е открито, че причинител на кражбата е К.И., на 35 години, съгражданин на потърпевшата жена. При претършуване в домът на К.И. са открити и конфискувани движимостите, предмет на кражбата. Същият е арестуван в районното за период от 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

По-късно денем, към 17.40 часа е подаден сигнал за друга кражба в града, от различен врачанин, който декларирал, че към 17.30 часа, в региона на ЖП-гарата, познати за него лица са направили кражба на електронен часовник и мъжко яке. От извършените след това оперативно-издирвателни мероприятия, е открито, че съпричастни към случая са 15-годишният П.Г., 18-годишният Д.Д., 17-годишният В.П. и 19-годишният М.В. - и четиримата от Роман. Пострадалият се скарал с разбийниците, който скандал прераснал в побой, поради който той избягал и изоставил движимостите. Извършителита са арестувани за период до 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР