Части от мъжко тяло са намерени днес под Свети Георги

...
Части от мъжко тяло са намерени днес под Свети Георги
Коментари Харесай

Откриха разчленен труп на мъж край Ботевград

Части от мъжко тяло са открити през днешния ден под „ Свети Георги ” в местността Чуклата на Новачене. По неофициална информация става дума за 58-годишен локален гражданин – Кънчо С., който от два дни е бил в неопределеност. Мъжът живее самичък, хората в селото, споделят, че е злопотребявал с алкохол.

Вече няколко часа продължава огледът на местопроизшествието. От полицията към този момент не дават публична информация. По неофициални източници тялото на жертвата е разчленено, а по-късно е запалено, с цел да се прикрият следите, оповестява botevgrad.com. Засега не е доказано, само че по случая има обвинен - 76-годишен мъж /О.Н./, който е от Новачене, само че живее в София. Преди време той и брачната половинка му си купили апартамент в столицата. Жители от Новачене го разказват като несговорлив човек с смахнат взор. Преди години същият блъснал в региона на тила бащата на някогашния кмет на Новачене - Стоян Нешовски, който след два месеца умрял. 

Също по думи на хора от Новачене, Калчо не бил конфликтен и не създавал проблеми в селото. Той и О.Н. се познавали. Двамата били видяни дружно в събота – 12 май, в центъра на селото. Калчо носел торби с покупки на обвинения. Вероятно са отивали към дома на О.Н. Там проверяващите намерели обгорели остатъци от тялото Калчо. Те били разхвърляни по целия двор. По брадвата е имало кръв. О. Н. е арестуван в дома му в София.   

Официално известие от ОДМВР - София по случая:

Вчера за общодържавно търсене бил разгласен 57-годишен мъж от с. Новачене, за който било декларирано, че е в неопределеност от няколко дни. В хода на подхванатите незабавни оперативно-издирвателни дейности криминалистите от РУ-Ботевград открили, че мъжът последно е бил видян дружно с ползвател на парцел в селото, като ден по-рано сред двамата е имало скандал. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Процесуално-следствените дейности не престават под надзора на Софийска окръжна прокуратура.

Снимка: Архив
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР