Явлението „Бенифър“ е освежаващата глътка свежа клюка от света на

...
Явлението „Бенифър“ е освежаващата глътка свежа клюка от света на
Коментари Харесай

Любовта на Дженифър Лопес и Бен Афлек възкръсна след 20 години

Явлението „ Бенифър “ е освежаващата глътка свежа клевета от света на Холивуд, която върна на доста хора вярата в любовта, даже след огромна пауза. Връзката сред Дженифър Лопес и Бен Афлек стартира още през 2002 г, след което мина през редица пикове и спадове, а след 20 години двамата още веднъж се преоткриха.

Ето през какво минаха двамата артисти пред очите на папараците и медиите:

Бен Афлек и Дженифър Лопес се срещнаха на фотосите на Gigli. Филмът, като се изключи че не беше по никакъв начин добре признат от рецензия и аудитория, наблюдаващи означиха, че сред двамата не е имало изключително доста химия на снимачната площадка. Но надалеч от камерите нещата не стояха по този начин. Лопес таман минаваше през бракоразвод с втория си брачен партньор Крис Джъд през юни 2002 г, само че скоро по-късно стартира връзка със звездата от „ Добрия Уил Хънтинг “. Годежът с Бен Афлек не закъсня - през ноември той й предложи брак с 6-каратов розов елмаз с по-малък бял настрана. Пръстенът притегли голямо медийно внимание, иронично – тъкмо, когато излезе и клипът на Лопес “Jenny From the Block”, в който тя отхвърля материалната връзка.

„ Не мога да кажа по кое време се влюбихме. Първо бяхме другари “, сподели Дженифър Лопес в първото изявление, в което приказва за връзката си с Афлек.

Сватбата беше планувана за септември 2003 г, даже Лопес загатна, че би сменила фамилното си име, откакто се омъжи. Но двамата по този начин и не стигнаха до олтара и анулираха сватбата дни преди церемонията.

Двойката публично разгласи раздялата си през януари 2004 година Само няколко месеца по-късно Лопес се ожени за Марк Антъни, а Афлек стартира връзка с Дженифър Гарнър. Лопес и Афлек резервираха положителни връзки и се погрижиха да запазят положителния звук пред медиите.

Междувременно Афлек похвали Лопес в изявление за InStyle, че певицата е най-усърдно работещата персона, която познава в света на шоубизнеса.

„ Тя е доста надарена, само че и доста работи за триумфа си. Много се веселя за нея, че получава това, за което е работила и, което същински заслужава “.

През 2003 година двамата снимаха своя втори взаимен филм Jersey Girl. През март 2016 Дженифър Лопес сподели пред медиите, че от дистанцията на времето вижда връзките им с Бен Афлек в доста друга светлина и, че до момента не си е давала сметка, че пресата е вляла доста ненужни нюанси на връзките им с доста напън, за който двойката не е била подготвена. Затова, съгласно нея, двамата се сгодили толкоз скоро и също толкоз скоро се разделиха.

Продължава на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР