Ясно е, че тениската е неизменна част от капсулния ни

...
Ясно е, че тениската е неизменна част от капсулния ни
Коментари Харесай

26 стайлинг идеи, които издават каква музика слушаме

Ясно е, че тениската е неизменима част от капсулния ни –  в бяло или в някой различен обичан цвят. Някои въпреки всичко я избират в черно. Лесно ни е да разнообразяваме с нея, избирайки разнообразни модели с надписи или щампи. Със сигурност обаче всяка една от нас има най-малко един тишърт на обичания си реализатор или група –, Фреди Меркюри, Rolling Stones, Blondie и даже. Да живее мърчандайзингът!
              
на Юли 30, 2020 в 8:14 PDT

И въпреки всичко това е още един метод, с който да разнообразим стайлинга си, когато сме с тази другояче класическа дреха. За уикенда я съчетаваме както с дънки, по този начин и с миди поли, а през седмицата стои доста елегантно под. Така че има доста разновидности, с които да покажем на другите каква музика обичаме да слушаме.
               
на Фев 25, 2020 в 7:26 PST

Но си признаваме, че сме подготвени да си купим някоя от тези тениски не тъй като сме огромен почитател на групата или изпълнителя, а просто тъй като са супер модерно (все още) и постоянно намираме място и случай да се появим като същинска рок звезда, изключително в случай че прибавим малко повече аксесоари като макси бижута да вземем за пример. 

 

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР