„Ясно е, че по някакъв начин комуникацията между правителството и

...
„Ясно е, че по някакъв начин комуникацията между правителството и
Коментари Харесай

Алексей Лазаров: Комуникацията между правителството и президента вече не е добра


„ Ясно е, че по някакъв метод връзката сред държавното управление и президента към този момент не е толкоз добра, колкото беше преди няколко месеца. Военният министър, който е непосредствен до президента, към този момент не е в в кабинета. Политиката, която той счита, че би трябвало да следва във връзка с Русия, не се следва, тъй че сред тях няма връзка. Дали чисто символно ще има някаква обществено разграничение не мога да кажа, само че той надали ще промени нещо “, уточни Алексей Лазаров, основен редактор на „ Капитал “.

Според него държавното управление има проект по какъв начин да се оправи с газовата рецесия и работи по него още от може би от февруари, когато излиза наяве, че може да се стигне до прекъсване на доставките.

В предаването „ Тази заран “ той съобщи, че това е вест с съвсем исторически пропорции, тъй като зависимостта от съветските енергоизточници на България не се е трансформирала от десетилетия.

„ Един от най-интересните въпроси в тази история е дали Русия е спряла газа или ние сами направихме по този начин, че да го спрем. По всичко проличава, че има механизъм по който страните могат да заплащат газа, тъй че съветската страна да е удовлетворена и да не се нарушават глобите по този начин както най евентуално вършат Германия и Австрия “, разяснява още Алексей Лазаров.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР