Яркият и неповторим Уес Андерсън не спира да радва почитателите

...
Яркият и неповторим Уес Андерсън не спира да радва почитателите
Коментари Харесай

Марго Роби и Скарлет Йохансон в новия  филм на Уес Андерсън

Яркият и несравним Уес Андерсън не стопира да радва феновете на неповторимия му кинематографичен почерк. Преди малко повече от година излезе възхитителната му комедийната му драма  „ Френският бюлетин на Либърти, Канзас Ивнинг Сън ”, а режисьорът към този момент работи по новия си план.

Озаглавен Asteroid City , идващият му филм, съгласно, е разгласен за „ поетична медитация за смисъла на живота, защото споделя историята на фиктивен необитаем американски град през и към 1955 година ". Там  се събират възпитаници и родители от цялата страна за научно съревнование, отмора и отдих, комедия, драма, романтика и доста други. 

А актьорският състав е повече от звезден - вижте сами!

Още през септември 2020 година  излезе новината, че Уес Андерсън ще бъде сценарист и режисьор на сантиментален филм, който ще продуцира дружно с Джеръми Доусън и Стивън Рейлс за American Empirical Pictures и Indian Paintbrush.  Името на Тилда Суинтън бе първото публично обявено като част от актьорския състав през юни 2021. А заглавието на кино лентата - Asteroid City - разкри същата година Бил Мъри.
               

Уважаваният режисьор също е копродуцент и създател на сюжета, който е основан на истинска история, замислена от него и Роман Копола, с който работят по The Darjeeling Limited от 2007 година, Moonrise Kingdom от 2012 година и Isle of Dogs от 2018 година Александър Десплат композира музиката към кино лентата в шестото си съдействие с Андерсън.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР