Ярки, свежи цветове, винтидж, много цветя, океански полъх от Хавай

...
Ярки, свежи цветове, винтидж, много цветя, океански полъх от Хавай
Коментари Харесай

Този сезон на мода са цветовете

Ярки, свежи цветове, винтидж, доста цветя, океански лъх от Хавай и пачуърк хипи визии но Удсток – това са трендовете за пролет/лято 2015, които законодателите в модата повеляват. Те не са вест за тези от нас, които наблюдават фашън новините, само че са мотив да заговорим и за модата в интериорния дизайн.

Смели цветови решения съперничат на евъргрийн комбинацията от черно и бяло. Тя и съчетанието на латекс и мазилка, с което да се очертаят размери в пространството и да се подчертава върху избрани елементи, са трендовете в дизайна за 2015 година

Новият магазин Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall е основан, с цел да улесни всяка от нас да е в крайник с модата за дома. Уникалният тониращ център разрешава на въображението да се развихри свободно и всеки самичък да сътвори мечтаните нюанси за стените в дома си, влизайки в първокласните обувки на интериорен дизайнер. Хитовата услуга BriColor съставлява специфичен програмен продукт, който освен пресъздава определените нюанси, само че и предлага подобаващи цветови комбинации. Оставете концепциите от „ 50 нюанса сиво “ за офиса; за дома може да изберете нещо свежо и самоуверено. Пролет е! Mr. Bricolage предлага и тест на цвета върху определена повърхнина.

А в случай че сте подготвени да извършите идната стъпка по посока на стилните трендове в дома, е целесъобразно да разгледате богатата палитра от разнообразни мазилки, с които да внесете изискан и щипка смелост в интериора.

Много дами харесват декорациите в маникюра си. Този сезон на мода са флоралните претекстове, въодушевени от природата. А Mr. Bricolage ви дава страхотна опция да внесете тази наклонност и естествената хубост на растенията в дома си. Отбийте се в бранш „ Градина “ – запазена марка на Bricolage. Магазинът в Sofia Ring Mall разполага със 700 кв. м външна повърхност, където с изключение на да се заровите измежду изобилието от шубраци, овошки, дървета, огради, навеси, тенти, култивиран мебели и принадлежности, можете и прелестно да си отдъхнете, наслаждавайки се на свежия въздух в полите на Витоша.

Ако това не ви е задоволително и шопинг апетитът ви още не е удовлетворен, както и желанието да творите в дома си, бъдете спокойни – новият магазин на Mr. Bricolage разполага с актуализирана сбирка от 35 000 продукта. Обзавеждането на нов дом и освежителният ремонт в никакъв случай не са били по-лесни, приятни и налични. Осем шоурума оферират настоящи трендове в обзавеждането на банята, а подовите настилки са показани с богато многообразие от ламиниран паркет, балатуми, мокети и килими.

Какво е Mr. Bricolage без секциите „ Инструменти “ и „ Направи си самичък “? Всеки занаятчия ще откри най-хубавите електрически, моторни и ръчни машини, материали за ВиК и електрическа апаратура, потребни артикули от железария, лепила и силикони, аксесоари, кутии и такъми за своята работилница. Сръчността и изобретателността намират своя дом в Mr. Bricolage. През април в новия магазин Mr. Bricolage ще се организира специфична лотария с огромна премия – скутер KYMCO, който ще избави своя притежател от проблемите на градското паркиране. А седем щастливци ще получат ваучери на стойност 300 лв..

Символ на Mr. Bricolage е сърцето – с цел да бъде извършването на покупки и това, което клиентите сътворят с ръцете си, основано и употребено с обич!

Новият магазин Mr. Bricolage се намира на равнище 0 в Sofia Ring Mall.

С поддръжката на Mr. Bricolage

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР