Японската Mitsubishi Aircraft Corp е преименувала своите самолети MRJ на ...

Японската Mitsubishi Aircraft Corp е преименувала своите самолети MRJ на

Mitsubishi Aircraft представи нов модел самолет

Японската Mitsubishi Aircraft Corp е преименувала своите самолети MRJ на SpaceJet. Корпорацията показа нова версия на по-малкия си аероплан, който желае да пусне на огромния американски пазар.

SpaceJet M100, обновената версия на MRJ70, в този момент ще има до 76 места с типична американска настройка на кабината, спрямо предходния модел с 69 места, осведоми Ройтерс. Това надграждане разкрива капацитет да бъде доста по-атрактивно предложение за районни превозвачи с контракти с огромни превозвачи, защото по-големият модел SpaceJet M90 е прекомерно огромен за американските районни превозвачи.

"На хартия наподобява добре, " съобщи във връзка редизайна анализаторът от Leeham Co Бьорн Ферм. 150 от 213 направени поръчки за самолетите на Mitsubishi се поделят сред два районни превозвача в Съединени американски щати - SkyWest Inc и Trans States Holdings.

Интериорът на кабината на M100 ще бъде показан на парижкото авиационно ревю през идната седмица. Mitsubishi Aircraft разгласи, че формалното начало на програмата се чака по-късно тази година. M90 би трябвало да влезе в употреба с японския транспортьор ANA Holdings Inc през идната година след поредност от забавяния на програмата.

Най-големият акционер в Mitsubishi Aircraft - Mitsubishi Heavy Industries Ltd, наскоро съобщи, че организира договаряния за закупуване на поделението на Bombardier Inc. за районни джетове. Bombardier CRJ употребяват по-стари, по-малко ефикасни мотори, само че закупуването на програмата ще даде на Mitsubishi световна база за поддръжка, която би могла да подкрепи продажбите на SpaceJet.

Източник: banker.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg