Яна Маринова се впусна да помага, узна HotArena.Актрисата си купи

...
Яна Маринова се впусна да помага, узна HotArena.Актрисата си купи
Коментари Харесай

Яна Маринова помага на дете, пострадало в катастрофа

Яна Маринова се впусна да оказва помощ, разбра HotArena.

Актрисата си купи картини от момиче, потърпевшо в злополука. Звездата от " Диви и щастливи " подаде ръка на Ани от Варна, като си подари една от нейните произведения. Яна сподели красивата рисунка и детето, от което я купува, като пусна фотография в мрежата.

" Купих си вдъхновяваща картина от Ани в Морската градина. Тя е претърпяла злополука и здравето й е потърпевшо, само че рисува красиво и не счита в никакъв случай да се предава. Можете да видите нейни рисунки на мостчето, незабавно след сцена " Раковина ", в случай че идвате откъм Морско казино ", написа Маринова в профила си в инстаграм.

В обявата си Яна провокира вълна от съпричасност и десетки нейни почитатели се заричат да минат около Ани и да си купят от красивите й картини. За Ани знае, че се бори старателно с контузиите си, които получава в резултат на тежка злополука, когато е на 7 година

Това не е първият път, на който Яна Маринова подава ръка на човек в потребност. Самата тя се трансформира в художник в края на предходната година. Паното Яна подари за благотворителен търг. " Благотворителните начинания не би трябвало да провокират жалост, те би трябвало да са празник ", безапелационна е филмовата и театрална звезда.

По думите й би трябвало непрекъснато да бъдат проведени прояви, в които да има среща с известни лица от родния шоубизнес. " Благотворителността постоянно я бъркаме, че провокира жалост и страдание, само че тя е правдивост. Да има правдивост е празник ", споделя преди време Яна Маринова, написа България през днешния ден.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР