Яна Маринова показа непознаване на българската история! От началото на войната

...
Яна Маринова показа непознаване на българската история!
От началото на войната
Коментари Харесай

Яна Маринова с нова изцепка! Не била родена през соца, нищо че е набор 78

Яна Маринова сподели непознаване на българската история!
От началото на войната в Украйна актрисата Яна Маринова не стопира да се излага във Facebook, пробвайки се да разсъждава на политическа тема. Прави усещане, че написа решително по въпроси, които не схваща.



След като стана за смях по тематиката за самата война и хората я направиха на пет стотинки в мненията преди няколко седмици, в този момент звездата от „Стъклен дом“ показва бели петна в българската история.

Яна опита да отбрани човешката независимост, само че това, което реализира, е цялостен позор в мрежата. Актрисата написа изрично, че не може да си показа, в случай че беше се родила във времето, в което не можеше свободно да се напуща България, имайки поради социализма.

Яна Маринова е родена през 1978 година Това е цели 11 години преди рухването на Тодор Живков от власт. Тя освен е родена по време на соца, само че и съвсем цялото й детство е минало в този строй.

Очевидно обаче актрисата няма и разбиране по кое време тъкмо пада соцът и счита, че щом не го помни изключително, не е родена тогава. А в действителност тя няма по какъв начин да не го помни, само че като дете надали го е разбирала и осъзнавала.

„Само да те осведомя, тъй като за 43 години очевидно никой не го е направил, че ти си родена във времето, когато не можеше да се излиза от България свободно. Аз като ти споделям, че се излагаш, ти не ми вярваш.“, написа на Яна един от почитателите й в мрежата.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР