40 години не са възрастова разлика за лъвица като Шер!

...
40 години не са възрастова разлика за лъвица като Шер!
Коментари Харесай

Защо Шер си ляга с млади мъже? Защото няма живи набори!

40 години не са възрастова разлика за лъвица като Шер! Певицата е на достолепните 78 години (ще ги навърши единствено след 10-ина дни), а е сгодена за 38-годишния Александър Едуардс. Звездата разкри без непотребни заобикалки за какво излиза с по-млади мъже.

„ Повечето господа на моите години към този момент не са сред живите “ – директна е изпълнителката в изявление за сп. „ Венити Феър “.

„ А тези, които още мърдат, ги е позор да ме заговорят “ – добави с възприятие за комизъм Шер.

„ Младото потомство е отгледано от дами като мен – мощни и самостоятелни. Те не се опасяват от нас, за разлика от по-старите и консервативни дядовци “ – разсъждава певицата.

Шер и преди излизала с по-млади мъже – през леглото й в предишното минаха Том Круз и Вал Килмър, които са най-малко с 10 години по-малки от нея. Единственото изключение а първият й брачен партньор Сони Боно, който беше по-възрастен от нея с 11 години.

„ Опитът ми с мъжете е в действителност огромен. Занимавам се с тях, тъй като ми харесва, не тъй като нуждая се от тях “ – споделя певицата и декларира изрично, че няма желание скоро да понижава оборотите в интимния си живот. Тя съблюдава непоколебим режим на хранене и спорт, а пластичните интервенции също й оказват помощ да наподобява във форма.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР