Яна Акимова, вече Димитрова, съпруга на бившия мъж на Мария

...
Яна Акимова, вече Димитрова, съпруга на бившия мъж на Мария
Коментари Харесай

И Жената На Петко Се Наблъска Със Силикон

Яна Акимова, към този момент Димитрова, брачна половинка на някогашния мъж на Мария Игнатова – Петко, постави изкуствени цици.

Красавицата, която е с съвършено тяло, се решила на процедурата, откакто роди второто си дете. За задачата Яна се бръкна с малко повече от 10 бона. На въпрос на вестника дали и какъв брой се е разкрасила в бюста, някогашната хореографка на „Денсинг старс“ единствено се изсмя и затвори телефона.

От години Яна мечтаела за по-големи гърди, само че заради обстоятелството, че до момента специалността й забраняваше изкуствени намеси поради спортния интервал, в който се намираше, Димитрова не посягаше към скалпела. След като спря спортните танци, стана треньор и направи лична школа, хубавицата роди две деца на предприемача Петко Димитров и реши, че след двете кърмения може да си разреши нов бюст. Първото дете на двойката се появи през 2014 година, а второто предходната година.

Шампионката по латинотанци тренира всеки ден с дребни деца, само че намира време и да готви на обичаните си хора. „Това е моето занимание, децата не би трябвало да ядат полуфабрикати“, безапелационна е Яна, написа „България днес“.

Като кръщелница на предприемача Гриша Ганчев, с майка осигурител, баща и брат банкери, Яна единствена в фамилията не обича да се занимава с финанси. „Оставила съм на Петко тази част. Той е сполучливият съвършен мъж, за който съм се оженила. Аз съм единствено неговата жена“, непретенциозно дава отговор на въпроса от кое място изкарва парите си надарената Яна Акимова.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР