Ямбол. Служители на СПООР при Община Ямбол продължават с мерките

...
Ямбол. Служители на СПООР при Община Ямбол продължават с мерките
Коментари Харесай

Община Ямбол продължава мерките по вдигане на изоставени автомобили

Ямбол. Служители на СПООР при Община Ямбол не престават с ограниченията за освобождение на територията на града от изоставени леки и лекотоварни коли. Това съобщуха от пресцентъра на Общината . До момента са открити над 400 коли от този вид. Нарушителите са изоставили транспортните си средства на зелени площи, тротоари и паркинги на територията на общината.

Предписания се слагат на транспортни средства, които не са в придвижване, без механически обзор за последните 3 месеца и намиращи се на терени общинска благосъстоятелност.

След облепяне на колите със стикери притежателите имат период от 14 дни сами да ги реалокират в частен парцел или да ги предадат на скрап. Ако това не се случи, след приключване на периода колите ще бъдат репатрирани наложително на отредените за задачата места.

Припомняме, че коли, паркирали в нарушаване на наредбите на чл.168, ал.1 от Закона за придвижване по пътищата и на наредбите на Общински съвет - Ямбол, също се репатрират. Основните нарушавания са свързани с неправилното паркиране в пешеходни зони, зони за отдих и спорт, детски площадки, автобусни спирки и други

Паркингът за репатриране на колите на територията на община Ямбол се намира в ж. к. „ Хале ", наоколо до блок 8. Информация за репатрирани коли може да бъде получена на телефонен номер 0882 52 24 81.

Таксата за освобождение на наложително отстранено пътно транспортно средство, погрешно паркирано на територията на общината е 40 лева с включен Данък добавена стойност за всеки обособен случай.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР