якои холивудски звезди пребориха зависимостта си към цигарите.Вижте една интересна

...
якои холивудски звезди пребориха зависимостта си към цигарите.Вижте една интересна
Коментари Харесай

Звездите - пушачи, които се пребориха със зависимостта

якои холивудски звезди пребориха зависимостта си към цигарите.

Вижте една забавна ранглиста, в която ще разберете кои са те:

Дженифър Анистън

Актрисата от сериала "Приятели " е била буен пушач в продължение на години. През 2007 година тя признава, че е пушила цигара след цигара, което стартира да я тормози. Последната си цигара Анистън възпламенява през 2012 година, само че отказвайки ги, тя стартира да качва килограми. Благодарение на йога актрисата съумява да върне съвършената си форма и да стопира да мисли за нездравословния табиет.

Жизел Бюндхен

Като множеството модели Жизел Бюндхен е употребила тютюнопушенето като метод за угнетяване на глада. Тя стопира да пуши през 2003 година с помощта на фамилията й. Отказвайки се от цигарите, Бюндхен качва шест кг, само че бързо съумява да ги стопи.

Мила Кунис

Както всички дами в тази ранглиста, по този начин и Мила Кунис е пушила цигари като сурогат на храна. За ролята си във кино лентата "Чернен лебед " тя признава, че е пушила повече цигари от естественото за нея. След края на фотосите, Кунис се е опитвала няколко пъти да ги спре, само че съумява, когато забременява.

Гуинет Полтроу

В тийнейджърските си години Полтроу е пушила по две кутии дневно. Дори гибелта от рак на татко й през 2002 година не я отхвърля от нездравословния табиет. Две години по-късно актрисата забременява за първи път, което й дава мотив да откаже цигарите.

Дрю Баримор

Актрисата е запалила първата си цигара, когато е била на 10 години. На тази нежна възраст тя не е била буен пушач, само че въпреки всичко не ги стопира, до момента в който не навършва 26 години. Постижението си Баримор дължи на внушаемост от човек, който назовават "лудия руснак ".

Още забавни видеа вижте в канала на Vbox7
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР