Яко дъно е ударила чалгаджийката Мария, свидетелстват в гилдията. Овехтялата

...
Яко дъно е ударила чалгаджийката Мария, свидетелстват в гилдията. Овехтялата
Коментари Харесай

Смях в залата! Мара Oтварaчката лъже за 5-звезден лукс в Дубай, а се гъчка на безплатния плаж при филипинските слугинчета



Яко дъно е блъснала чалгаджийката Мария, свидетелстват в гилдията. Овехтялата певачка още веднъж заля медиите с измислени от самата нея прессъобщения за невиждания дубайски разкош, в който отмаря в дружно с третия си брачен партньор. То не бяха фотоси на бутици, то не бяха тагвания от митичния хотел Риксос, единствено и единствено бг-публиката да повярва, че заралийката е абонирана за житейския джакпот. Истината, както става нормално, е много по-сурова и нелицеприятна.

Наши източници от Емиратите ни се заклеха, че по време на ваканцията си в Дубай, джукестото миньонче 7 дни е опъвало хавлия на безплатния плаж на Джумейра, който по това време е препълнен от филипински слугинчета, молдовски маникюристки, индийски носачи на куфари и прочие треторазрядна сган. Дори междинният клас жрици на любовта считали, че е под достолепието им да се тъпчат дружно с простолюдието на безплатната плажна линия и бягали от там като демон от тамян.



Марчето обаче нямала сходни угризения. Тя без грам терзание налягала овехтелите шезлонги и притичвала за минерална вода до прилежащото капанче, съвсем като в младите си години на Приморско. Връх на резила било когато дружно с мускулестия лихвар, за който последно се омъжи, отивали на прибежки в платената зона с цел да си щракнат по някое селфи паралелно с баровците. Но защото Дубай не е родното Съни, двамата на няколко пъти били изритани от тамошната защита под смаяния взор на плажуващите богаташи. Вместо да се засрами, Отварачката продължавала да се чекне пред обектива на мъжа си, единствено и единствено да си изпълни инстаграма със фотоси от Дубай.

Цигании от сходен порядък не са сефте за Мара, напомнят очевидци на житие-битието й. Тя безусловно е закърмена с милостиня, а проституцията й е втора й природа. Занаятът тя наследява от оправната си майка Кака Даци – видна старозагорска разпоретина от времената на соца, която до ден сегашен захлебвала “от занаята ”. В града на липите одумват, че още като й пристигнал първия мензис, Дацка към този момент “пускала ” дъщеря си на по-редовните клиенти. Като се поотраква на локална почва, младата вяра купува еднопосочен автобусен билет за София с вяра да стане манекенка на “Визаж ”.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР