Яхта с тонове гориво се запали във Великобритания.Британските управляващи поставят

...
Яхта с тонове гориво се запали във Великобритания.Британските управляващи поставят
Коментари Харесай

Британските власти полагат усилия, за да предотвратят голям нефтен разлив

Яхта с тонове гориво се възпламени във Англия.
Британските ръководещи слагат усилия, за да предотвратят голям нефтен разлив в Ламанша, откогато суперяхта се възпламени и потъна в пристанището Торки.

Яхтата на стойност 6 млн. паунда е била заредена с към 8000 литра гориво, когато е била обхваната от пламъци, досега в който е акостирала в пристанището в събота. Свидетели разказват, че огънят е минал по въжето за акостиране. Плавателният съд се е носил по течението към яхтеното пристанище, преди да се удари в мост, който е работил като бариера. Яхтата е потънала през вчерашния ден вечерта към 18 часа.

Няма пострадали. Агенцията по околна среда се заела със случая и служителите са подали два сигнала за замърсяване на плажовете, които са най-близо до яхтеното пристанище. Предполага се, че повече оборудване за обновяване на замърсяването ще пристигна през днешния ден от Бирмингам.

Според полицията на Девън и Корнуол мотива за пожара към този миг е неразбираема, единствено че е избегната голяма акцидент. Разследванията по случая не престават.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР