Ягодите са чудесен плод, който бива харесван от малки и

...
Ягодите са чудесен плод, който бива харесван от малки и
Коментари Харесай

Задължително съхранявайте ягодите на 0 градуса, ако не искате да се случи ТОВА

Ягодите са превъзходен плод, който бива харесван от дребни и огромни. Те са извънредно потребни за човек, защото съдържат безобразно доста витамини и минерали. Можем да ги похапваме като десерт или с тях да си приготвим вкусна салата, сладко или някой и различен сладкиш.
Много е значимо обаче да ги сортираме деликатно, когато става въпрос за покупка. Ако имате опция да си ги отглеждате вкъщи, най-добре. Така ще сте сигурни, че поднасяте на трапезата си изцяло екологично чисти плодове, отгледани по природо съгласуван метод.
 След такова поддържане, ЯГОДИТЕ ще дадат ТРОЙНА годишна продукция След такова поддържане, ЯГОДИТЕ ще дадат ТРОЙНА годишна продукция
Сигурни сме, че измежду вас има не малко последователи на екологично чистите плодове, отгледани по природосъобразен метод. Ягодите са обичан...
Хората, които нямат тази опция и разчитат само на своите села и пресните зеленчуци и плодове там, би трябвало да знаят по какъв начин вярно да ги съхраняват. В противоположен случай рискуват да захвърлят в кофата с боклуци дузина вкусни ягоди, които не са издържали на температурата и са ферментирали, омекнали или кашнати.
Как вярно се съхраняват ягодите?
Знаете, че на ветровито място можете да съхранявате всевъзможни сухи подправки и то за дълъг интервал от време. Понякога този интервал може да е месец – два, а даже и повече. Когато обаче става въпрос за пресни плодове и зеленчуци, нещата наподобяват по един радикално друг метод.

Те могат да се запазят и месеци, стига да знаете по какъв начин вярно да ги съхранявате. Ако температурата е сред -2 ºC до +5 ºC, то биологичната резистентност на растителните тъкани не се поврежда и те се резервират цели и непокътнати.
 Ако не премахнете мустачките на ягодите, ще се случи ТОВА Ако не премахнете мустачките на ягодите, ще се случи ТОВА
Вкусни до безсрамие, ягодите са оня плод, който всеки обича да си похапва. Те са необикновено ароматни, сочни и топящи се в устата. Пол...
Разбира се, тук на помощ идва хладилникът. Чудим се какво ли бихме правили, в случай че това откритие не съществуваше. Навярно щяхме да се лишаваме от вкусната храна, откъсната непосредствено от градината.
Ако съхранявате ягодите на стайна температура, те няма да устоят повече от два дни. Възможно е и 3 – 4, само че типът им напълно няма да бъде привлекателен. Ако температурата е към 10 ºC – най-много седмица.

Ягодите обаче могат да се запазят изцяло свежи, без промени във вкусовите им качества, за месец – два единствено и само тогава, когато ги съхранявате в ледник при 0 ºC.
Направете го и се наслаждавайте на плода за колкото се може по-дълго време!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР