Още в средата на миналата кампания бе обявено, че Алонсо

...
Още в средата на миналата кампания бе обявено, че Алонсо
Коментари Харесай

Фернандо Алонсо не обещава, че ще остане в Алпин

Още в средата на миналата кампания бе обявено, че Алонсо ще удължи третия си престой в Енстоун поне с още една година, а неговият договор изтича в края на този сезон. На фона на представянето на испанеца от началото на годината и прогресът, който демонстрира Алпин изглеждаше почти сигурно, че той ще продължи да кара за френския екип и догодина.
 Алонсо е на мнението, че към този момент се е върнал към най-хубавата си форма Алонсо е на мнението, че към този момент се е върнал към най-хубавата си форма
Самият Алонсо обаче коментира своето бъдеще малко преди началото на уикенда за Гран При на Франция и заяви, че няма никакви гаранции, че той ще се състезава за Алпин и през 2023 година.

„ Никога няма гаранция, че ще останеш някъде. Трябва да се разберем за нещо, най-вероятно това ще се случи по време на паузата през август. През идващите седмици ще седна с тима и ще схвана какви са техните упования. Също по този начин каква е идната стъпка от плана.
 Алпин и Алонсо ще договарят за нов контракт Алпин и Алонсо ще договарят за нов контракт
„ Аз съм благополучен, аз съм вкъщи в Алпин, само че сигурно нищо не е обезпечено “, сподели испанецът преди медиите.

„ Не мисля, че ще е елементарно за нас да догоним Мерцедес. Те са огромна организация и ние знаехме, че рано или късно те ще се върнат в челото. Ние сме по-скоро дълготраен план. За нас е значимо да стартира колата за следващата година скоро, с цел да не я компрометираме нея.
 Алпин ще наеме още 75 индивида Алпин ще наеме още 75 индивида
„ Големите тимове могат да развиват по едно и също време две коли. За по-малките като нас това е доста мъчно “, добави Алонсо.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР