Двамата не ни разочароваха и още от началото на битката

...
Двамата не ни разочароваха и още от началото на битката
Коментари Харесай

Контузия развали страхотен бой между Ортега и Родригес

Двамата не ни разочароваха и още от началото на битката започнаха да се налагат. Ортега тръгна да пресира и се натресе на десните крошета от Родригес. Яир вкарва повечето попадения в началото. Ортега пое тежки бомби от своя съперник. Брайън явно не хареса жегата и потърси събаряне.

Ортега и Яир влязоха в клинч, където Брайън вкара удари с коляно. Феновете не харесват това, че Ортега стои в клинча и освиркват. Брайън обаче печели секунди на контрол, но Родригес не стои неактивно, а вкарва ритници и крошета в главата на своя опонент.

Двамата се разделиха, след което Ортега отново опита събаряне и срещата се върна в клинча. Брайън пренася битката на земята. Яир опитва да му приложи ключ на ръката, което води до контузия за Ортега. Рамото на Брайън е извадено и край на срещата в последните секунди на първия рунд.

Родригес печели с технически нокаут битка, която започна обещаващо. В крайна сметка победата си е победа и Яир се връща към успехите. Той сподели, че е готов за реванш, но би предпочел шанс за титлата срещу Александър Волкановски.

Ортега от своя страна навлиза в серия от 2 загуби и печели само 1 от последните си 4 битки за UFC.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР