X Factor е шоу, което дава поле за изява на

...
X Factor е шоу, което дава поле за изява на
Коментари Харесай

Криско: Представянето на таланти в X Factor е ценно за българския шоубизнес и музикална сцена

„ X Factor е шоу, което дава поле за изява на супер надарени девойки и момчета. Показването и развиването им е скъпо за българския шоубизнес и музикалната сцена. Най-важното е след формата да осъзнаеш, че целият екип, който е работил с теб, към този момент си самият ти “, показа Криско по време на посещение в " Събуди се " . В диалога с Лора Крумова за провокациите на музикалната сцена хип-хоп звездата добави, че отношението на изпълнителя към продукта и развиването му е основно: “Вече не съм само рапър, по-скоро актьор и продуцент. Бих споделил, че дициплината е половината от триумфа на нещата, които създаваш. От дете нося чувство за ред “. 
 Криско
След като тогавашната му фантазия да стане тонрежисьор го води към върха на българския шоубизнес, през днешния ден Криско взе участие в подбора на млади гении освен като част от съдийската четворка на X Factor, само че и в взаимните си планове с нови актьори. „ Искам да сътворявам музикална история “, разяснява изпълнителят, който подсети на почитателите да не пропущат кастингите на шоуто.

Тази вечер, от 20:00 ч. по NOVA музикално шоу № 1 ще продължи с вокални открития и самородни гении, които търсят своето бъдеще в X Factor. Няколко дуета ще се опитат да впечатлят журито, само че единствено един от тях ще направи същински възторг. Участничка ще потвърди, че фантазиите преодоляват даже дистанцията от Калифорния до сцената на шоуто.

Не пропускайте кастингите на пети сезон на X Factor „ Сътворението на звездите “ в ефира на NOVA.

Актуални новини ще откриете на уеб страницата на X Factor, както и на FB страницата на предаването . Епизодите на шоуто можете да видите на Nova Play, а обособени осъществявания можете да видите на формалния канал на шоуто във vbox7  
  По тематиката Алекс Раева кани почитател на стендъп комедията за ко-водещ в X Factor 48-годишен претендент сбъдва музикалната фантазия на щерка си в X Factor

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР