WLD, токенът, захранващ проекта Worldcoin, съоснован от главния изпълнителен директор

...
WLD, токенът, захранващ проекта Worldcoin, съоснован от главния изпълнителен директор
Коментари Харесай

AI токен стана водещ по потребители и транзакции в мрежата на Optimism

WLD, токенът, захранващ плана Worldcoin, съоснован от основния изпълнителен шеф на OpenAI Сам Алтман, се трансформира във водещ криптоактив във връзка с броя на притежателите и седмичния размер на транзакциите в известната мрежа Optimism.

Съгласно обява в X (преди Twitter), доставчикът на блокчейн разбори IntoTheBlock акцентира, че WLD , класиран на 78-мо място по пазарна капитализация, може да се похвали с над 2 милиона притежатели и записва междинен седмичен размер на транзакции, преизпълнен $1 милиард.

Въпреки скока на цената на WLD от началото на годината (YTD) със 130%, претеглените настроения остават очебийно мечи, съгласно данни на Santiment. Това демонстрира, че регулаторните спънки, с които се сблъсква Worldcoin, са понижили доверието в родния му токен, като нарастването на цената значително се дължи на общия пазарен напредък от началото на годината.

От началото на март мрежовата интензивност на токена, измерена по седемдневна пълзяща междинна, е намаляла. Между 5 и 28 март броят на дневните дейни адреси, участващи в транзакции с WLD, спадна с 32%. По същия метод се наблюдаваше и надлежно понижаване на новото търсене на алткойна, като броят на новите адреси, основани за търговия с WLD, спадна с 48% през същия интервал.

Въпреки спада в мрежовата интензивност, цената на WLD означи 9% нарастване през последния месец, достигайки $8.50 все още на писане на публикацията, съгласно CoinMarketCap.

Анализът на интензивността на китовете допуска, че скокът на цената може да е бил повлиян от дейности, подхванати от огромни вложители. Данните на Santiment разкриват 25% нарастване от 16 март насам в броя на вложителите в WLD, които имат сред 10,000 и 1,000,000 токена.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР