Wizz Air обяви днес нова багажна политика. От 1 ноември

...
Wizz Air обяви днес нова багажна политика. От 1 ноември
Коментари Харесай

В Wizz Air - с по-малък багаж безплатно

Wizz Air разгласи през днешния ден нова багажна политика.

От 1 ноември 2018 година всеки клиент на компанията ще има право да носи на борда един безвъзмезден ръчен багаж (40x30x20 см), а пасажерите, които закупят WIZZ Priority - на цена 5 евро, ще могат да качат на борда и багаж с колелца (55х40х23 см).

Wizz Air показва, че ще вкара и нов размер чекиран багаж от 10 кг на цени, започващи от 7 евро.

Според данни на самолетната компания над 10 000 полета годишно са наранени от закъснения, свързани с багажа. Статистиката също по този начин демонстрира, че през последните пет години междинната дълготрайност на престоя в дадена дестинация прогресивно понижава и все още всеки трети пасажер на Wizz Air подхваща пътувания с дълготрайност от три дни или по-малко. В резултат на по-краткия престой пасажерите на WIZZ са се научили да опаковат багажа си рационално и да взимат единствено най-важното. Данните сочат и че всеки трети клиент избира услугата чекиран багаж, а едвам всеки седми пасажер – ръчен багаж с колелца, който може да бъде качен на борда, показват от компанията.

Йохан Ейдхаген, Главен маркетинг шеф на Wizz Air, разяснява: „ Пътниците от ден на ден избират обособени артикули пред пакетни услуги и това е в основата на ултра нискотарифния модел, който Wizz Air също ползва. Ние се стремим да предлагаме на нашите клиенти най-ниските вероятни цени, както и бистрота при ценообразуването на билетите. Предлагайки повече артикули и услуги отвън пакетни предложения, Wizz Air ще демократизира метода на пътешестване и ще даде опция на клиентите да заплащат единствено за услугите, които смятат за нужни. “

От компанията декларират също, че всички пасажери с резервации без WIZZ Priority, направени преди 10 октомври, за пътувания след 1 ноември 2018 година, ще получат като отплата към резервацията си безвъзмезден чекиран багаж до 10 кг, а резервациите с чекиран багаж ще бъдат допълнени гратис с WIZZ Priority.

„ Райънеър “ поставя завършек на безплатния ръчен багаж

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР