Лейди Луиз Уиндзор е видяна на едно от любимите годишни

...
Лейди Луиз Уиндзор е видяна на едно от любимите годишни
Коментари Харесай

Лейди Луиз Уиндзор е забелязана с майка си Софи Уесекс на едно от любимите събития на покойната кралица

Лейди Луиз Уиндзор е забелязана на едно от обичаните годишни събития на кралската персона - да кара кален електрически велосипед. Рядко срещаната внучка на починалата кралица Елизабет беше щракната през днешния ден, до момента в който излизаше на кралското конно ревю в Уиндзор.

Беше много фамилно събиране на територията на замъка Уиндзор с майка Софи, херцогинята на Единбург и бащата принц Едуард наоколо. Това идва единствено ден откакто крал Чарлз беше забелязан на шоуто да прегръща племенницата Зара Тиндал.

Лейди Луиз беше видяна на велосипед ENGWE EP-2 Pro. Тя като че ли помагаше на шоуто и носеше жилетка за Royal Horse Show с рационално вързана обратно коса.

Майка й, Софи, наподобява се наслаждаваше на деня и беше видяна да беседва с хората на събитието. Принц Едуард, херцогът на Единбург, също можеше да бъде забелязан да поддържа връзка.

Кралското конно шоу в Уиндзор беше едно от обичаните годишни събития на починалата кралица Елизабет и тя го посещаваше от дребна. Всяка година то притегля десетки хи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР