WINBET отбелязва завръщането на българското първенство по футбол в спортния

...
WINBET отбелязва завръщането на българското първенство по футбол в спортния
Коментари Харесай

WINBET стартира специален турнир с мачовете от Първа лига

WINBET отбелязва завръщането на българското състезание по футбол в спортния календар като започва за феновете на спортните залози и познавачите на Първа лига с общ награден фонд 100 000 лева

Турнирът ще продължи до 31 май 2023 година и ще обхване
залози, сложени със лични средства, предварителни и " онлайн " на всички мачове от Първа лига. Няма ограничаване за броя и типа на поставените залози, както и условие за най-малък коефициент или стойност на залозите. Залози на пазари с 0% марж или такива, сложени с бонус средства няма да се зачитат за присъединяване в шампионата.
 Всеки ден по три <a href=бонус оферти за клиентите на WINBET през февруари " >
Всеки ден по три
бонус оферти за клиентите на WINBET през февруари

Кеш
бонуси, безвъзмездни залози и безвъзмездни завъртания са измежду изненадите на уеб страницата winbet.bg

За всеки сполучлив
залог, записаните консуматори на уеб страницата ще печелят точки, изчислени като произведение от чистата облага от съответния залог и коефициента, на който той е подложен. Класиране съгласно броя извоювани точки в шампионата ще се прави след всеки месец до края на май 2023 година, както и след края на цялостния интервал на шампионата.

Потребителят, класиран преди всичко за съответния месец ще завоюва награда от 5000 лева, неговият подгласник - 3000 лева, класираният на трето място - 1000 лева и така нататък, като награди ще получат класираните на първите 100 места. Победителят в генералното класиране ще завоюва награда от 7 500 лева, вторият - 4 500 лева, третият -3 000 лева и така нататък Премии в генералното класиране ще завоюват първите 10 по брой извоювани точки клиенти на уеб страницата на WINBET.

Премиите ще бъдат добавени в игралните сметки на печелившите под формата на безвъзмезден
залог до 24 часа след края на съответния кръг от шампионата и могат да бъдат употребявани едновременно или под формата на няколко залога за всички събития в секциите Спорт и На живо на уеб страницата на WINBET.

Пълните на шампионата са на
winbet.bg.

Внимание: Участието в
хазартни игри и спотни залози не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на .
 Завишени коефициенти от WINBET за гостуването на Олимпиакос в Берлин
Завишени коефициенти от WINBET за гостуването на Олимпиакос в Берлин

Земетресението в Турция и Сирия отсрочи мачовете на турските грандове

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР