Деклан Райс посъветва съотборниците си от Арсенал да използват чувството

...
Деклан Райс посъветва съотборниците си от Арсенал да използват чувството
Коментари Харесай

Деклан Райс: Гадно е да не сме шампиони

Деклан Райс посъветва съотборниците си от Арсенал да употребяват възприятието на отчаяние от изпуснатата купа на Англия, с цел да станат още по-силни през идващия сезон. " Артилеристите " не съумяха да станат първенци във Висшата лига за първи път през последните две десетилетия, макар че завоюваха с 2:1 вкъщи против Евертън, в последния дуел от акцията.

Манчестър Сити се наложи с 3:1 над гостуващия Уест Хем и има две точки задатък пред " топчиите ", останали на втора позиция в крайното нареждане.

" Трябва да помним чувството от през днешния ден през лятото. Няколко от нашите съотборници се разхождаха и споделиха, че ще носят това характерно възприятие много дълго време. Сега сме уверени във всичко, което вършим, а мениджърът има цялостен надзор. Очаквам да станем още по-добри, с цел да не изпитваме това чувство още веднъж. Сити има четири следващи трофеи, макар че искахме да се насладим на специфичен миг с нашите почитатели. Гадно е да не сме първенци, само че не можехме да разчитаме на другите тимове да ни оказват помощ в самия край. Това е голямото предизвикателство на Висшата лига. Първенството става все по-добро и усещам, че и при нас класата ще бъде вдигната ", разяснява британският национал, представен от международните организации, в понеделник.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР