WhatsApp предприема стъпки за подобряване на своето изживяване по време

...
WhatsApp предприема стъпки за подобряване на своето изживяване по време
Коментари Харесай

WhatsApp подобрява потребителското изживяване с последната си бета актуализация

WhatsApp подхваща стъпки за възстановяване на своето преживяване по време на диалози с нова актуализация, която сега е в ход на бета тестване.

Тази актуализация, означена като версия 2.23.17.16, вкарва обилни усъвършенствания в интерфейса за позвънявания, като улеснява потребителите да ръководят групови повиквания и усъвършенства цялостната приложимост на приложението.

Лесно прибавяне на контакти към настоящи диалози

Актуализацията вкарва нов бутон, който опростява прибавянето на контакти към настоящи диалози. Този нов развой замества предходния способ, който изискваше спиране на повикването, с цел да стартира ново за спомагателни участници.

Актуализираният интерфейс за повикване в WhatsApp включва модален аспект изпод, който демонстрира вида на повикването и криптирането от край до край, наблягайки отдадеността на платформата на поверителността и сигурността на потребителските данни. WhatsApp също тества функционалността за планувани групови позвънявания и се чака да бъде въведена скоро.

Новият интерфейс за позвънявания последователно се популяризира за бета тестери, които са конфигурирали най-новата бета версия на WhatsApp за Android. Очаква се потребителският интерфейс да бъде въведен за повече консуматори през идващите седмици.

WhatsApp интензивно изследва други функционалности за възстановяване на ангажираността на потребителите. Това включва създаването на стикери, генерирани от изкуствен интелект, както и дълго чаканата алтернатива за голям брой сметки за бета тестери.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР