Взрив избухна в COVID-отделение на в украинския град Черновци, предаде

...
Взрив избухна в COVID-отделение на в украинския град Черновци, предаде
Коментари Харесай

Взрив в COVID-отделение в Украйна, има пострадали

Взрив избухна в COVID-отделение на в украинския град Черновци, съобщи РИА Новости. Експлозията е станала в Градската болница №1, уточни Наталия Гусак, заместник-председател на регионалната администрация, представен от.
Един човек е умрял и различен е тежко ранен. По информация на локалното издание " Черновецки луч " на втория етаж на болничното заведение, където се лекуват заболели от COVID-19, се е взривила кислородна бутилка, след което се е разразил пожар. Най-малко един човек е умрял, още един е ранен. 20 души са евакуирани. Пожарът към този момент е угасен. Уточняват се аргументите за случая.
 Украйна мисли да удължи изключителното състояние до края на април Украйна мисли да удължи изключителното състояние до края на април
Украинското държавно управление има намерение да удължи държавната карантина и изключителния режим до 30-ти април, както и да върне класирането на...
Същевременно кметът на града Роман Кличук опроверга информацията за детонация на кислородна бутилка, осведоми РИА Новости. Моля всички да ревизират информацията преди да я популяризират, слуховете и суматохата няма да оказват помощ на никого, написа във Facebook Кличук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР