Взаимоотношенията наистина са свързани с уважението. Някой може да ви

...
Взаимоотношенията наистина са свързани с уважението. Някой може да ви
Коментари Харесай

Уважението: Най-важното условие за щастлива връзка

Взаимоотношенията в действителност са свързани с уважението. Някой може да ви обича до полуда, само че една връзка може да продължи единствено в случай че има здравословна доза почитание. Да разберете дали някой ви почита е също толкоз значимо, едвам разберете дали някой е влюбен във вас. Намирането на почитание в една връзка може да бъде изненадващо мъчно нещо, тъй като любовта може толкоз елементарно да ни заслепи от пренебрежение.

Истината е, че когато в любовта липсва почитание, тя е самоцелна. Неуважителните сътрудници са загрижени за това по какъв начин ги карате да се усещат, по какъв начин можете да им служите, по какъв начин ги отразявате.

Партньор, който ви почита като пълностоен, мислещ човек. Някой, който ви почита, ще се радва на вашата самостоятелност и ще почита вашите граници.

Признаци на уважението

Вашият сътрудник ви слуша

Знак на почитание е, че вашият сътрудник в действителност се вслушва в това, което имате да кажете. Той или тя не просто употребява времето, което прекарвате в говорене, като опция да измисли идната си точка (хайде, всички познаваме такива хора), а по-скоро вашият сътрудник ви слуша деликатно и дава отговор по съответния метод.

Вашият сътрудник се гордее с вас

Ако вашият сътрудник ви почита, той или тя се гордее с вас, без значение от това по какъв начин го карате да наподобява. Понякога хората имат сътрудници, които се гордеят с това, което техните половинки могат да отразят назад към тях (Например, човек може да се гордее с приятелката си, тъй като е привлекателна, което на собствен ред го кара да наподобява като такъв), само че това е повече за суетност, в сравнение с за почитание. Някой, който в действителност ви почита, се гордее с това кой сте като човек.

Вашият сътрудник желае съвета ви и го приема съществено

Когато вашият сътрудник минава през нещо мъчно или сензитивно и изиска вашия съвет, той или тя демонстрира, че ви почита и цени вашето мнение. Те може да не одобряват съвета ви, само че одобряват съществено това, което имате да кажете.

Уважава вашите стремежи

Ако някой ви почита, той или тя ще почете желанията ви, когато става въпрос за тялото ви. Ако ненавиждате да ви гъделичкат и сътрудникът ви го знае, той или тя ще се въздържа да ви гъделичка. Ако има нещо, което ви кара да се чувствате неловко в леглото, също няма да го прави. Без напън, без виновност и без обиди.

Вашият сътрудник е почтен с вас

Партньор, който ви почита, няма да се опита да ви защищити от неуместни вести, нито ще обиди интелигентността ви, като лъже за личните си дейности. Имате право на почтеност по отношение на нещата, които въздействат на живота ви, и сътрудникът ви знае това.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР