Вятърът ще е до умерен от северозапад. Минималните температури ще

...
Вятърът ще е до умерен от северозапад. Минималните температури ще
Коментари Харесай

Днес ще вали дъжд и сняг

Вятърът ще е до сдържан от северозапад. Минималните температури ще са сред 2° и 7°, в София - към 2°. Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Преди обяд ще е най-вече облачно и ще има слаби превалявания от дъжд, в планинските региони - подправен със сняг. След обяд преваляванията в Западна България ще стопират и облачността там ще стартира да се раздира, до момента в който на изток ще се задържи най-вече облачно, на обособени места с ръмежи. Ще духа слаб до сдържан вятър от северозапад, в крайните източни региони - краткотрайно мощен от север. Максималните температури ще са сред 6° и 11°, в София - към 6°.

Над планините ще е най-вече облачно с превалявания най-вече от сняг, на височина под към 1000 метра - от дъжд. Привечер от запад преваляванията ще стопират. Ще духа сдържан и мощен северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 0°, на 2000 метра - към минус 5°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан до мощен северен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 8° и 10°. Температурата на морската вода е 7°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР